Wina

  • VINO BIANCO

    Winifikacja odbywa się metodą redukcyjną, często butelkowana w procesach próżniowych w celu zachowania właściwości wina i świeżości. Wino o złotym kolorze , o smaku owocowym, ma delikatną kwasowość. Dobrze komponuje się z warzywami i białym mięsem, z przekąskami serowymi oraz owocami morza.
  • VINO ROSSO

    Winifikacja odbywa się metodą redukcyjną, w celu zachowania właściwości wina i świeżości. Ma nasycony czerwony kolor, lekko owocowy smak i jest taniniczne. Dobrze komponuje się z warzywami, serem dojrzewającym oraz makaronem i mięsem
  • Wino musujące półsłodkie Premium ”Grand de Lux”

    0,75 l Wino o kryształowej czystej barwie, w smaku świeże, aksamitne, miękkie w bukiecie,  potrafi zaskoczyć prawdziwych koneserów. Będzie doskonałym dodatkiem do owoców i deserów. Wykonane z odmian winogron: Pinot i Chardonnay. Marka wina Cukier g / dm3 Zawartość alkoholu % Ilość w kartonie Półsłodkie...
  • Wino półsłodkie premium „Radziwiłł”

    Brut / Półsłodkie 0,75 l Wykonane z wysokiej jakości winogron: Chardonnay, Pinot Franc i Riesling. Wyśmienity w smaku z nutami grejpfruta, brzoskwini i dzikich kwiatów z przyjemną kwasowością i lekkimi nutami pieczywa. Świetnie komponuje się z białym mięsem, rybami, lekkimi sałatkami, pasztetami, tostami i deserami...